Disociere re-distribuitori

Din 01.01.2022 am decis sa intrerupem relatiile de colaborare cu unii re-distribuitori datorita neplacerilor aduse de acestia unor clienti finali. Singurul distribuitor al nostru a ramas AIM TECH PLUS din Bucuresti.

Pentru o perioada de aprox. 4 ani (2018-2021) utilajele comercializate de noi au ajuns la clientii din Romania fie direct, comercializate de noi, Edilizia Tools, fie prin re-seller-i care au intretinut legatura cu clientii, de la vanzare pana la serviciile adiacente, si anume instalare/montaj, garantie, mentenanta, etc., asumandu-si in totalitate beneficiile dar si responsabilitatile ce decurg din vanzarile lor de utilaje.

Avand in vedere ca in ultima perioada, si in special in decursul anului 2021 unii beneficari ne-au reclamat noua neprofesionalismul unor astfel de distribuitori ai nostri le-am suspendat acestora dreptul de a mentiona numele firmei noastre (Edilizia Tools) in orice relatii care le au cu clientii lor, deasemeni si numele producatorilor pe care ii reprezentam exclusiv in Romania (Ozgenc Makina, Liva Makina, Euromec, Malnati, Oemme).

Invitam astfel actualii si viitori clienti sa se informeze in prealabil asupra capacitatii furnizorului de utilaje, a istoricului acestuia, a relatiei pe care o are cu producatorul utilajelor pe care le oferteaza, etc., si in general sa isi ia precautiile necesare inainte de a demara o achizitie de utilaje. Daca o persoana mentioneaza numele firmei noastre rugam cumparatorul de a ne contacta pe noi inainte de semnarea vreunui contract, asa ar fi normal. Daca va sunt ofertate utilaje verificati mai intai si care sunt ceilalti distribuitori din tara agreati, eventual cereti o recomandare de la producator. De regula producatorii redirectioneaza solicitarile clientilor dintr-o tara catre distribuitorul agreat in respectiva tara.

ATENTIE ! Un pret mai mic, sub pretul mediu al pietei poate fi un semnal ca ceva este in neregula. Invitam firmele care doresc sa achizitioneze utilaje sa consulte mai intai piata, preturile ofertate de alti distribuitori, si sa aleaga chibzuit ! Pretul CEL MAI MIC nu este intotdeauna si CEL MAI BUN PRET. Atentie si la avansurile solicitate, un avans mai mare de 30% pentru un utilaj/linie de utilaje poate fi un alt semnal care ar trebui sa ridice semne de intrebare.