Utilaje tamplarie PVC

Utilaje tamplarie PVC

Comercializam toata gama de utilaje PVC (utilaje tamplarie PVC), mentionand aici masini de debitat profile, baghete & armatura, masini de sudat la 1 cap si 2 capete, masini de debavurat simple sau cu CNC, masini de frezat cu pantograf sau pentru gauri de drenaj, freze de montant, precum si echipamente aditionale necesare unui atelier: masini automate de infiletat suruburi de fixare a armaturii, masini de curbat profie PVC, etc.

Echipamentele sunt fabricate de producatori consacrati pe plan mondial, pentru care suntem unici distribuitori in Romania.

Alegem pentru clientii nostri cea mai buna configuratie de utilaje PVC astfel incat sa obtina o dotare de exceptie in conditiile unor investitii cat mai mici. Pentru aceasta realizam proiectii ale posibilelor fluxuri tehnologice, asiguram asistenta in alegerea configuratiilor si, in plus, asiguram serviciile post-vanzare aferente (service, mentenanta, garantie).

Pentru toate echipamentele comercializate asiguram asistenta tehnica si service.

Puteti viziona prezentari video, fise de catalog si date tehnice ale utilajelor Ozgenc vizitand site-ul nostru dedicat marcii:www.utilaje-ozgenc.com