Despre noi

certificat dealer Ozgenc Makina

Comercializam echipamente industriale de suficient timp incat sa putem afirma ca activitatea noastra a ajutat la dezvoltarea unor numeroase companii, in special din industria tamplariei si a geamului termopan.

De-a lungul timpului ne-am adus contributia la dotarea cu utilaje performante a unui numar de cel putin 50 de societati din Romania, fie acestea la inceput de drum sau deja consacrate.

Ca membri ai "Automatic Grup" incercam impreuna cu partenerii nostri sa oferim solutii complete clientilor, pornind de la utilajele, masinile si echipamentele comercializate de societatea noastra cat si cu piesele de schimb, consumabilele si solutiile de modernizare utilaje oferite de Automatic Invest, dealer al unor importanti producatori de echipamente pneumatice, hidraulice, electrice, solutii de automatizare.

Colaborarea noastra cu diversi producatori de utilaje pentru tamplarie aluminiu, PVC, lemn dar si pentru alucobond, sticla & geam termopan s-a concretizat de-a lungul timpului in obtinerea de certificate de dealer autorizati pentru piata din Romania. Prima astfel de autorizare a venit din partea producatorului de utilaje Ozgenc, in anul 2012 - certificat de dealer autorizat, lucru de care suntem foarte mandri. In viitor dorim sa obtinem aceste certificate si de la alti producatori pe care ii reprezentam, pentru a da garantia clientilor nostri ca vor beneficia de servicii de calitate.

Printre alti furnizori pe care ii reprezentam pe piata romaneasca putem aminti:

Italplastick (Italia) - utilaje tamplarie PVC

Audatech (Italia) - utilaje pentru tamplarie PVC

Ozgenc (Turcia) - utilaje pentru tamplarie PVC

Euromec (Italia) - mese de taiat sticla

Malnati (Italia) - utilaje pentru geam termopan

CMS (Turcia) - utilaje pentru sticla & geam termopan

Vermak (Turcia) - masini de curbat si infoliat profile PVC

Nata (Turcia) - utilaje cu CNC pentru panel compozit (bond) & PAL