Utilaje

Utilajele care fac parte din portofoliul nostru se impart in urmatoarele categorii:

- utilaje pentru tamplarie din PVC si aluminiu

- utilaje pentru sticla & geam termopan

- utilaje pentru panel compozit (bond)

- utilaje pentru fier

- utilaje pentru tamplarie din lemn

- utilaje cu CNC (aluminiu, PVC, fier, INOX)

Utilajele comercializate de noi acopera necesitati variate din fiecare domeniu, pornind de la utilaje simple cu actionari electro-mecanice sau manuale si mergand pana la utilaje complexe, cu CNC. Acestea din urma asigura o crestere a productivitatii cu mult superioara celor obisnuite insa din pacate, costurile de achizitie nu sunt intotdeauna accesibile oricarui client.

Urmarim mereu extinderea gamei de produse oferite pentru a acoperi o paleta cat mai larga de necesitati si totodata suntem mereu in cautarea de noi furnizori, care sa poata livra echipamente industriale adaptate conditiilor de pret din tara noastra.

Recent, am demarat o noua colaborare cu producatorul de compresoare de aer Setkom din Turcia, astfel ca acum putem oferi clientilor nostri dotarea completa a unui atelier, daca aleg sa colaboreze cu noi. Din portofoliul de produse putem aminti: compresoare cu piston (clasice), cu surub, diesel, silentioase, industriale, precum si rezervoare separate.

In viitorul apropiat veti putea gasi in portofoliul nostru de produse si utilaje pentru lemn din Turcia precum si utilaje pentru tabla si fier (din Italia).